Dr. Ifj. Balogh Gábor1981 február 17-én született Kaposváron. Iskoláit Kaposváron végezte, 1999-ben érettségizett a Kaposvári Táncsics Mihály Gimnáziumban.

Ezt követően felvételt nyert a Pécsi Orvostudományi Egyetemre, ahol 2006-ban cum laude végzett. III. éves korától végzett tudományos diákköri munkát a POTE Élettani Intézetében, majd 2004-től a Sebészeti Klinikán, melynek eredményeként díjazott Dékáni Pályamunkát védett, az analis fissura patofiziológiájának feltérképezésében.

2006-ban kezdett dolgozni a Kaposi Mór Megyei Kórház Általános- Mellkas és Érsebészeti Osztályán.

2012-ben szerzett sebész szakorvosi képesítést Szegeden.

2013-2015-ben az érsebészet szakvizsgára készülve szakmai gyakorlatait a PTE Érsebészeti Klinikáján ill. Budapesten a Városmajori Szív és Érgyógyászati Klinikán töltötte, majd 2015-ben Budapesten szerezte meg az érsebészeti szakvizsgát kiválóan megfelelt minősítéssel.

2010-től a Szegedi Tudományegyetem Ph.D. hallgatójaként számos szakmai fórumon tartott előadást, valamint 4 idegen nyelvű absztrakt jelent meg nemzetközi szakmai lapban és egy teljes cikk hazai orvosi hírlapban.

Fő érdeklődési és tevékenységi területei az érsebészeten belül a hibrid műtétek, az érszűkület minimal invazív kezelése, nyaki ütőérszúkület műtéti kezelése, a diabeteses fekélyek és krónikus sebek kezelése és gondozása, laparoscopos általános sebészeti műtétek.

Ossza meg ismerőseivel: