Dr. Balogh GáborDr. Balogh Gábor (1954. jún. 6. Kaposvár). A POTE-n ált. orvosi diplomát szerzett (1979) általános sebészi (1983), mellkassebészi (1986) szakorvosi vizsgát tett, az orvostudomány kandidátusa (1992), címzetes egyetemi docens (2014). Több mint 3 évtizede foglalkozik proctológiával is, (proctológiai tárgyú publikációja a végbélsipolyok hurok-drenázs kezeléséről az American Journal Surgery-ben jelent meg) egyéb tudományos tevékenységei mellett. 55 közleménye jelent meg az általános sebészet és a mellkassebészet különböző témaköreivel kapcsolatban, több mint 120 előadást tartott hazai és külföldi kongresszusokon, emellett családorvosok, orvostanhallgatók, rezidensek, szakorvos jelöltek képzésben és továbbképzésben vesz részt.

A Kaposi Mór Megyei Kórház Általános-, Ér- és Mellkassebészeti osztályán a mellkassebészet egység vezető főorvosa volt, több mint 20 éven át osztályvezető helyettesként dolgozott. Jelenleg a nagyatádi Kórház sebész főorvosa.

A szakvizsga bizottság tagja.

Az MTA Klinikai II. sz. Bizottságának, a Magyar Sebész Társaságnak, a Magyar Tüdőgyógyász Társaságnak, a Magyar Mellkassebész Társaságnak, az MST Coloproctológiai Szekciójának, a Magyar Sebkezelő Társaságnak tagja. A Magyar ILCO (sztóma viselők)Szövetség Kuratóriumának Elnöke

2000-ben Markusovszky-díjjal tüntették ki.

 

Dr. Balogh Gábor proktológiai magánrendelés

Vizsgálat Ár
Konzultáció - proktológia, sebészet 10.000 Ft
Konzultáció+vizsgálat: rectalis digitalis vizsgálat 14.000 Ft
Anoscopia 8.000 Ft
Kontroll vizsgálat, aranyér, fissura, fistula stb. kezelése 8.000 Ft
Megnagyobbodott belső aranyér Barron ligaturája (gyűrűzés) 22.000 Ft
Külső thrombotizált aranyér kiürítése helyi érzéstelenségben 17.000 Ft

Ossza meg ismerőseivel: