Bemutatjuk magánklinikánk - az épület

 

A szív és érrendszeri betegségek vezető halálokot képeznek. Majdnem minden második ember halálát valamilyen szív- és érrendszeri megbetegedés okozza, ez pedig éppen a kétszerese a daganatos betegségek számának . A koszorúér betegség előfordulása ma is nő, egyes számítások szerint 2020-ra az egész világon vezető halálok lesz az iszkémiás szívbetegség. Jelenleg az összes halálozás több mint felét teszik ki a keringési betegségek.A két nem között jelentős különbségek mutatkoznak az egyes korosztályok veszélyeztetettségét tekintve is. A férfiaknál az 50 és 54 év közötti korosztály jelenti a rizikó hirtelen növekedését.

A Medizen Kft dolgozóiként küldetésünknek érezzük az egészség megőrzését, az egészséges életmód elősegítését, továbbá elsősorban szív-érrendszeri betegségben szenvedő pácienseink utánkövetését, gondozását. Komplex szakorvosi ellátást nyújtó rendelőnkben telefonon előre egyeztetett időpontban kellemes, nyugodt környezetben várjuk kedves régi és leendő új pácienseinket.

Rendelőnkben a komplex kardiológiai diagnosztikai eljárások ( nyugalmi EKG, szívultrahang, terheléses EKG, 24 órás vérnyomás illetve EKG monitorozás) mellett lehetőség nyílik egyéb szűrővizsgálatok elvégzésére is, melyek segítségével teljesebb képet kaphatunk az aktuális egészségi állapotról. Ujjbegyből gyorstesztek elvégzésére van lehetőségünk, mellyel kiválóan tudjuk követni például a véralvadás-gátló kezelésben részesülő betegeinknél a terápia hatékonyságát, ellenőrizhetővé válik a vércukor illetve vérzsírszint.

Ossza meg ismerőseivel: