Ajtay Emese, Természetes Gyógymódok TanácsadóKözel 10 éve irányítom Dr.Ajtay Zénó rendelésének háttérmunkáit az ergometriás labor vezetőjeként a Medizen Kft-ben. Fő feladatom a rendelés logisztikája mellett a betegszervezés, kapcsolattartás.

 

Korunk internetes, információ gazdag világában egyre nagyobb igény van a célzott beteg-edukációra. Klinikánkon már évek óta az akadémikus orvoslás steril szemléletét természetgyógyászati szemlélettel ötvözzük, melyet végzett „Természetes Gyógymódok Tanácsadójaként", „Fülakupunktúrás Addiktológusként" és „Fitoterápeutaként" fő feladatomnak tekintek.


Ennek keretében a legnagyobb tömegigényt és egyben kihívást jelentő egészségkárosító állapotokat, mint az elhízás, a cukorbetegség, a szorongásos kórképek, sterssz, dohányzás, mozgásszegénység kérdéskörét fülakupunktúrás kezeléssel, és fitoterápiával egészítjük ki.


Közel 100 gyógynövénnyel dolgozom, gyógyteákat-keverékeket kúraszerűen alkalmazva, megfelelő kombinációban. Ezek nagy többségében hazai gyógyfüvek, előnye a kezelésnek, hogy minimális a mellékhatás. Szinte nincsen olyan betegség, amelyre a természet ne kínálna fel számunkra megfelelő gyógynövényt. Egyszerre akár 5-6 féle gyógynövény egyidejű fogyasztását javaslom egyénre szabott kombinációban. Gyógyszerelést nem, de kezelést igénylő esetekben, illetve kiegészítő kezelésként jótékony hatása kétségtelen.


Fülakupunktúrás kezeléssel, melyet a hagyományos orvoslás is elfogadott kezelési módnak sorol be, a NADA öt pont protokollt alkalmazzuk, elsősorban a méregtelenítés segítésére, az idegrendszer támogatásával a megvonási tüneteket enyhítésére, leszokás sikeresebbé tételére, stressz oldásra.

Ossza meg ismerőseivel: