Rendel: Dr. Laky András Ferenc

Rendelési idő: Hétfő 16:00 - 20:00

 

A tartó- és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett rendellenességeivel és azok kezelésével foglalkozó orvosi szakterület. A mozgásszervi betegségek körébe tartozik a végtagi csontok, ízületek és inak betegsége, az izombetegségek egy része, valamint a gerincoszlop csigolyáinak és a környező lágyrészeknek az elváltozása.
Kezdetben az ortopédia a különböző torzulásoktól, deformitásoktól, bénulásoktól szenvedő emberek problémáit elsősorban mechanikai segédeszközökkel próbálta gyógyítani, esetleg fürdőkúrát ajánlott. Ma már az altatásos érzéstelenítés feltalálása után az ortopédia nemcsak a konzervatív, azaz vértelen módszereket tudja alkalmazni, hanem műtéti beavatkozásokat is végez.

 

Dr. Laky András – tevékenységi kör

  • Mozgásszervi betegségek diagnosztikája
  • Általános felnőtt ortopédiai betegségek konzervatív kezelése, a teherviselő nagyízületek – elsősorban térd – viscosupplementatiós kezelése (intraarticularis hialuronsav injekciók adása),
  • intraarticularis steroid injekció adása nagyízületekbe, UH célzás mellett kisízületi injekciók,
  • ízületi punctiók
  • Csecsemő csípőszűrő vizsgálat, gyermekortopédiai kórképek, eltérések (pes planus, scoliosis) konzervatív kezelése (kivéve gipszkezelés, pl. dongaláb)

Dr. Laky András ortopédiai  magánrendelés

Vizsgálat Ár
1. Vizsgálat 15.000 Ft
Kontroll vizsgálat (6 héten belül) 8.000 Ft
Injekció  5.000 Ft (+injekció ára) 
Vényírás 3db-ig 2.000 Ft

Ossza meg ismerőseivel: